Sweet HAUL /cukormázas finomságok

 Üdv!Hi

Lusta vagyok ma fordítani angolra.
Végre egy kis öröm a szürke hétköznapokban. Ilyenkor mikor kezdődik a hideg mindenki jobban kívánja az édességet én például ilyenkor szeretem az édes illatokat, amik jobb kedvre derítenek.
Persze a színek is feltudnak dobni. Mostanában rámtört, hogy nekem kell arcpirosító eddig nem nagyon voltam oda értük.De változott az ízlésem.Senki se szeretne szürke kis egér lenni. :D
Egy csodás cukormázas arcpirosító paletta boldog tulajdonosa lettem.:)) Sleek Candy kollekcióból, mikor a kezemben tartottam hihetetlen élmény volt.Vegan termék aminek nagyon örülök. 17g és 3 különböző szín egy palettában tükörrel, nagyon praktikus.(sokaknak már megvan úgyhogy nem is írok túl bő leírást)
Nagyon tetszik a külső csomagolása.A karomon próbáltam eddig ki a két szélső a legpigmentáltabb a krémes fényes cupcake (nyami mindjárt megkóstolom.)és a candy floss( ez a legrikítóbb és ez tetszik legjobban a pasimnak).A középső kis sápadt rózsaszín Dollymix nagyon haloványka nem tudom mennyire fog látszani az orcámon.Eddig még nem próbáltam krém állagú pirosítót, de ennek a színe nagyon tetszik olyan bogyós gyümölcsös színe van.:)
Szerintem megért 3100 Ft-ot.
Ezenkívül más is cseppent csurrant a kosárkámban...lássuk a képeket:

cupcake(krémes), dollymix, candy floss


Itt látszik a swatchon remélem hogy látszik hogy a két szélső bogyós gyümölcsös színű, a másik nagyon halvány.

A makeup plázától rendeltem, mint a korábbi Sleek-es szemfesték palettámat.
ELF szemhéjfestéket is Brightening Eye color Pretty in Pink. Mostanában pinkes hangulatban vagyok.kb.400 ft-ért vesztegették.Balról jobbra haladva egy fehér szatén fényű,egy silver rózsaszín, lilás, és egy nagyon világos halvány pink. Sajnos a swatch a rossz fényviszonyok miatt nem sikerült mobillal fotóztam most.

Az Oriflame-től is rendeltem vagyis magamtól mert tanácsadó vagyok így jár bizonyos kedvezmény.
Neo Chic körömlakkok akciósak voltak mindkettő cukormázas pasztel színű: sugar pink és menta zöld.Csinos a csomagolásuk.
Aztán még körömreszelék 3 db egy csomagban gyümölcsös mintázattal fekete ribizlis, málnás és almás azt hittem már illata is van nagyon édesek.:))

Mintákat rendeltem mert kiváncsi voltam mielőtt megveszem,az új cukorkás illatra a Lovely Betty-re! És rúzsmintákat is Drop of rúzsokról erről majd a következő posztomban írok.

Addigis szép napot!
 Bye Orsyna

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések